Magoebaskloof

Natuurliefhebbers en wandelaars, kunnen hun hart ophalen in het prachtige Magoebaskloof natuurgebied.
Langs de steile hellingen van de Magoebaskloof Escarpment, volgt de prachtige Magoebaskloof pas de rand van het hoogveld in de provincie Limpopo. De Magoebaskloof Pass is een van de steilste geasfalteerde wegen in Zuid-Afrika met draaiende hoefijzerbochten en scherpe haarspeldbochten. Het omringende landschap wordt gekenmerkt door dichte inheemse bossen, eucalyptusboom- en dennenboomplantages, metershoge cyclades en bushveld land. De cyclade is een varenachtige plant, deze plant stamt uit de oertijd en ziet er nog net zo uit als miljoenen jaren geleden.

Bezoekers kunnen genieten van een prachtig netwerk aan wandelpaden, zoals wandelen over de schilderachtige wandelroute Madudashango of de 60 kilometer lange Dokolewa waterval Trail. Avontuurliefhebbers kunnen ook genieten van mountainbiken, paardrijden, wildwaterraften en kanoën. Mis de kans niet om de glorieuze Debengeni Falls te bezoeken en geniet van spectaculaire uitzichten terwijl u langs deze adembenemend mooie pas rijdt.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Aanbevolen accommodatie

Orion Magoebaskloof Hotel

Het Magoebaskloof Hotel is prachtig gelegen aan de R71 tussen Haenertsburg en Tzaneen, een uitgelezen locatie om de Magoebaskloof te verkennen. Het hotel is eenvoudig…

Lees meer