Amakhala Game Reserve

Amakhala Game Reserve is 7,500 hectare groot en is geliefd om haar prachtige en diverse landschap dat doorkruist wordt door de langzaam stromende ‘Bushman’s River’. Onder begeleiding van ervaren rangers, kunt u de natuur, het robuuste landschap en de verschillende wilde diersoorten die er leven ontdekken.

Genietend van uw safari’s in open Land Rovers door het Amakhala Game Reserve, zult u versteld staan van de diverse flora en fauna en het spectaculaire landschap. Het reservaat is niet alleen het leefgebied van de veel gezochte ‘Big 5′, maar tevens zijn er meer dan 16 antilopensoorten, zebra’s, giraffen en veel andere interessante dierensoorten te vinden. Een ontmoeting met onze olifanten zal waarschijnlijk tot één van uw favoriete momenten tijdens uw verblijf behoren. Buiten de safari’s in een jeep, kunt u het reservaat ook verkennen tijdens boot en wandeltochten onder begeleiding van een ervaren ranger.  Ook dit is een onvergetelijke manier om kennis te maken met de Afrikaanse ‘bush’, de herinneringen zullen u nog lang bijblijven, ook als de Afrikaanse zon is onder gegaan.

Elke lodge die onderdeel vormt van de Amakhala Heritage Collection, heeft een eigen eigenaar en stijl, echter staat de warme en geroemde Amakhala service en gastvrijheid altijd centraal.
Het Amakhala Game Reserve heeft tevens het ‘Voluntary Label’ uitgereikt gekregen door Fair Trade in Tourism South Africa (FTTSA). Dit was op basis van het voldoen aan specifieke criteria zoals bijvoorbeeld eerlijke lonen, juiste werk condities, eerlijke verdeling van bonussen, ethische bedrijfsvoering en het respecteren van mensenrechten, cultuur en de natuur. Het FTTSA label is een onafhankelijke organisatie met betrekking tot het praktiseren van eerlijk en verantwoordelijk toerisme in Zuid Afrika.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Aanbevolen accommodatie

Amakhala HillsNek Safaris

Gelegen in een afgelegen hoek van Amakhala Game Reserve in de malaria-vrije Oost-Kaap van Zuid-Afrika, ligt HillSnek Safari Camp. Deze intieme, door een familie gerunde…

Lees meer