Sambava

Sambava ligt aan de beroemde Vanillekust in het noordoosten van Madagaskar en is de naam van de kuststad en de omliggende prachtige gemeente. De stad Sambava is de hoofdstad van het district Sambava en de grotere Sava-regio. De stad wordt omringd door vanilleplantages en is een centrum voor de vanille-industrie en de productie van diverse andere goederen zoals kruidnagels, cacao, kokosnoten en koffie.

Het is een uitstekende uitvalsbasis voor bezoekers om de omgeving te verkennen, met inbegrip van het Marojejy National Park, dat op de UNESCO-lijst is opgenomen en waar een overvloedige inheemse fauna en flora te vinden is. Bezoekers kunnen genieten van de panoramische rit tussen Sambava en Antalaha. Ook kunnen zij een wandeling maken langs het verlaten strand en de glinsterende meren, de mooie bossen en kronkelende rivieren, die de stad omringen.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Aanbevolen tours

Aanbevolen accommodatie

Orchidea Beach II

Orchidea Beach II ligt aan de oevers van de Indische Oceaan in Sambava, Madagaskar. Tot de accommodaties behoren een verscheidenheid aan gastenkamers en bungalows. Elke…

Lees meer