Tsavo East National Park

Het Tsavo East National Park scheidt het noorden en het zuiden van Kenia en beschikt over bossige graslanden, open vlaktes bezaaid met baobabs afgewisseld met doornige acacia struiken en weelderige bossen. De dorre omgeving met zijn unieke rode aarde creëert spectaculaire fotomogelijkheden.

Dit park is de thuisbasis van enkele van de grootste olifanten- en buffelkuddes in Kenia. Tsavo East National Park heeft een rijke biodiversiteit. Er wordt gezegd dat het een van de laatste overgebleven wildernissen is. Bezoekers kunnen genieten van vele prachtige bezienswaardigheden, waaronder: de rivier de Galana en Lugard’s Falls; het prachtige Yatta Plateau; en Mudanda Rock, een natuurlijk uitzichtpunt dat uitkijkt op een veel bezocht en gefotografeerde, waterplaats voor de wilde dieren. Het zuiden van het park is drukker, terwijl ten noorden van Galana een opmerkelijk rustige wildernis is waar bezoekers kunnen genieten van deze ongerepte schoonheid.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Aanbevolen accommodatie

Ashnil Aruba Lodge

Ashnil Aruba Lodge ligt aan de oevers van de Aruba Dam in het hart van Tsavo East National Park in Kenia, op slechts een paar…

Lees meer