Central Tuli Block

Central Tuli Block is een smalle strook land in de oostelijke hoek van Botswana, gelegen tussen Zuid-Afrika in het oosten en Zimbabwe in het noorden. Deze enorme uitgestrektheid van ongerepte Afrikaanse bushveld is vooral bekend als een top-notch safaribestemming omdat het verspreid is met een verzameling exclusieve particuliere safari lodges.

Bezoekers kunnen zich verheugen op het verkennen van deze ongelooflijk prachtige landschappen, die zijn bezaaid met baobab bomen en een grote variatie aan Afrikaanse wilde dieren.
Tuli betekent “stof” Tswana, het stof in dit gebied zorgt voor spectaculaire fotomomenten als de zon lager aan de hemel staat. De Motloutse rivier zorgt voor water in dit gebied, deze rivier is een zijrivier van de Limpopo rivier die de natuurlijke grens vormt tussen Zuid-Afrika en Botswana.

Deze regio staat bekend als “Land of the Giants”, de olifanten. Andere leden van de Big Five die u hier veel zult tegen komen zijn het luipaard en de leeuw.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Aanbevolen accommodatie

Koro River Camp

Koro River en Island Camps zijn gelegen aan de machtige Limpopo rivier in het Central Tuli Block in Botswana, een grote wildernis gebied van meer…

Lees meer