Morukuru Beach Lodge

Morukuru Beach Lodge is een luxe eco-lodge, met slechts vijf suites, in het De Hoop natuurreservaat. De Hoop natuurreservaat is uiterst ongerept en 36.000 hectare groot.  Het ligt op ongeveer 1 km van het exclusieve Morukuru Ocean House, aan dezelfde ongerepte kustlijn. Morukuru Beach Lodge werd in 2020 verkozen tot ‘Beste Resort in Zuid-Afrika door de lezers van Condé Nast Traveler. Er zijn vijf suites, zo is er een bruidssuite en vier suites met uitzicht op de oceaan. Al deze kamers kunnen individueel worden geboekt, waardoor het een geweldige tussenstop vormt langs de geliefde Tuinroute van Zuid-Afrika.

Vanuit de lodge is het slechts een korte wandeling naar het strand. Tijdens het walvisseizoen (juli-oktober) is dit de beste locatie voor het spotten van walvissen in Zuid-Afrika. Hier kunt u in alle stilte, midden in de natuur, onbeperkt genieten van deze reusachtige zoogdieren, Andere activiteiten zijn mountainbiken, wandelingen door het fynbos, of langs de vloedlijn, snorkelen, zwemmen, sand boarden en ritjes door de natuur.

Morukuru Beach Lodge is volledig off grid. De elektriciteit wordt opgewekt door zonnepanelen. Als het een aantal dagen bewolkt is, wordt er gebruik gemaakt van een generator beschikbaar. Alle maaltijden, frisdranken en twee begeleide activiteiten zijn bij de dagprijs inbegrepen. Reken op een reistijd van ongeveer 3,5 uur, dit geldt voor zowel Kaapstad als Knysna. Het is mogelijk om te vliegen van Kaapstad naar het reservaat, deze chartervlucht duurt ongeveer 50 minuten.

Bekijk onze gedetailleerde e-brochure over Morukuru Beach Lodge.
Nieuwsgierig naar de andere huizen van Morukuru? Bekijk ze hier.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Kamers

Ocean View Family Suite

De 2 Family Suites met uitzicht op de oceaan (elk 90 m²) hebben grote glazen deuren van vloer tot plafond met een prachtig uitzicht op de oceaan. De kamers hebben ook een zitgedeelte binnen en buiten, evenals een open haard. De ruime eigen badkamer beschikt over een apart bad en een douche en een dubbele wastafel.De 2 Ocean View Family Suites zijn geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen onder de 16 jaar, die delen met de ouders.

Ocean View Suite

De 2 Ocean View suites (elk 90 m²) hebben grote glazen deuren van vloer tot plafond met een prachtig uitzicht op de oceaan. De kamers hebben ook een zitgedeelte binnen en buiten, evenals een open haard. De ruime eigen badkamer beschikt over een apart bad en een douche en een dubbele wastafel.De 2 Ocean View Suites zijn geschikt voor 2 personen.

Honeymoon Suite

De Honeymoon Suite (90 m²) heeft van vloer tot plafond glazen deuren met uitzicht op de omliggende fynbos overdekte duinen, evenals een gedeeltelijk uitzicht op de oceaan. De kamer heeft ook een zitgedeelte binnen en buiten, evenals een open haard. Het grote terras beschikt over een buitenbad en ligstoelen. De ruime eigen badkamer beschikt over een apart bad en een douche en een dubbele wastafel.De Honeymoon Suite is geschikt voor maximaal 2 personen.

Video's

Morukuru Beach Lodge De Hoop Nature Reserve