Clarendon Bantry Bay

The Clarendon Bantry Bay is majestueus gelegen aan de glinsterende golven van de Atlantische Oceaan. Dit hotel is een spectaculaire mix van moderne luxe met een prachtige interieur. Het decor in elk van de kamers is een hedendaagse mix van klassiek design met lokale Afrikaanse accenten.

Overspoeld door licht en gezegend met een adembenemend uitzicht over de oceaan en in de verte Robben Island, maakt dit boutique hotel tot een parel aan de kust van Kaapstad, hetgeen garant staat voor een onvergetelijk verblijf.

De service is uitstekend, het uitgebreide Engelse ontbijt wordt door de “in-house” chef kok bereid en is inclusief. Lunch op het prachtig gelegen terras, is mogelijk tegen betaling, een heuse aanrader als u houdt van tongstrelende gerechten.

The Clarendon Bantry Bay biedt een zeer bijzondere plek op een prachtige locatie, dicht bij winkels, restaurants, stranden en de belangrijkste attracties van Kaapstad. De gasten hebben vrij toegang tot de Wifi van het hotel.

Kamers

Standard Room

King of TwinGratis draadloos internetVolledig Engels ontbijtDSTVEnsuiteAirconditioning

Superior Room

Twin of King – ZeevaartKing of TwinGratis draadloos internetVolledig Engels ontbijtDSTVAirconditioningEnsuite

Superior Suite

Tweeling of King of FamilieKing of TwinGratis draadloos internetVolledig Engels ontbijtDSTVAirconditioningEnsuite

Clarendon Suite

King met prachtig uitzicht, lounge eetkamer faciliteitenKing of TwinGratis draadloos internetVolledig Engels ontbijtDSTVEnsuiteAirconditioning

Self-catering apartment

355w x 365b badkamer.394w x 600L slaapkamer.240L x 177b kast.737w x 670b woonkamer/keuken

Villa Triton

Privé 3-bed Villa, perfect voor gezinnen, ruim en volledig uitgerust met een prachtig uitzicht op zee vanaf alle balkons. Modern maar elegant met open woonkamer op een balkon van 15 meter. Maaltijden geserveerd in Villa op aanvraag. Inclusief huishoudster. Parking buiten de straat.