The Chubby Pig Panorama Route

De verhalen van onze terugkerende klanten zijn goud waard!

Terugkerende klanten zijn onze ogen en oren, we kunnen namelijk nooit zelf alles in de gaten houden. Soms is er een nieuwe eigenaar in een lodge, of een andere chef kok in een restaurant. De verhalen van onze klanten, helpen ons op de hoogte te blijven.

Zo kregen wij de tip van Luc en Serina over The Chubby Pig op de Panorama Route. Wij hadden ze geadviseerd om te lunchen bij de Boskombuis aan de Treur Rivier, maar dat blijkt nu gesloten. The Chubby Pig ligt ook aan de Treur Rivier, ongeveer 5 km ten zuiden van Bourkes Luck Potholes aan de westkant van de R532.


De mooiste route van Johannesburg naar de Panorama Route

Wij adviseren onze klanten om via het pittoreske plaatsje Dullstroom naar het gebied rondom de Panorama Route te rijden. Van Johannesburg over de N4, via de R540 en de R37 naar Sabie of Graskop. Lunch in Dullstroom is een aanrader, Luc en Serina tipten ons over “Pickles and Things”. Dullstroom is een kunstenaarsplaatsje, dus al is je reis pas net begonnen, pas op! Je ziet hier ontzettend leuke betaalbare hebbedingetjes en souvenirs.

De R37 neemt je bovendien mee over de Long Tom Pass. Een spectaculaire pas die vaak in mist gehuld is. Langs de weg staat een kanon dat werd gebruikt in The Battle of the Long Tom Pass in september 1900 tijdens de Boerenoorlog. Heb je tijd en reis je met kinderen, stop dan bij Long Tom Toboggan. Deze rodelbaan van 1,7 km is de langste van Zuid-Afrika. Het ligt praktisch naast het Misty Mountain Hotel.

Ook plannen om naar Zuid-Afrika af te reizen? Bekijk onze Hoogtepunten Zuid-Afrika reis die je meeneemt langs bovenstaande route.

september 2022