Morukuru = Reconnecting family, friends, nature and you!

Het Morukuru concept is uniek in Zuid-Afrika en sluit naadloos aan op datgene waar mensen op dit moment naar op zoek zijn: een hernieuwd contact tussen familie, vrienden, de natuur en jezelf. Nu er meer versoepelingen komen en gevaccineerden per 22 september niet meer in quarantaine hoeven bij terugkomst in Nederland, is het een mooie gelegenheid om er op uit te gaan met familie of vrienden.

Bij Morukuru beleef je Zuid-Afrika met familie & vrienden, op een uitzonderlijke manier. Dit kan tijdens een onvergetelijke safariverblijf in het Madikwe Game Reserve, of in de prachtige, ongerepte natuur van het De Hoop natuurreservaat. U verzamelt de mensen die u lief zijn en de Morukuru Family HOST zorgt voor de rest.

100% pure gelukzaligheid…

De Morukuru Family heeft drie grote villa’s in het legendarische Madikwe Game Reserve en twee in het bijzondere natuurgebied van De Hoop. Tot 16 december 2021, kunt u tegen zeer gereduceerd tarief met een groep vrienden, uw gezin of de hele familie, slapen op de volgende zeer bijzondere plekken in Zuid-Afrika.

Klik op de bestemming en het huis van uw keuze voor prijzen en alle informatie de activiteiten en omgeving.

Morukuru specials voor de huizen in Madikwe Game Reserve

Morukuru Owners House ***** maximaal 4 gasten

Morukuro River House ***** maximaal 6 volwassenen en 4 kinderen

Morukuru Farm House ***** maximaal 10 gasten


Morukuru specials voor de huizen in De Hoop Nature Reserve

Morukuru Beach Lodge ***** maximaal 10 volwassenen en 4 kinderen

Morukuru Ocean House ***** maximaal 8 volwassenen en 4 kinderen