Thornybush Monwana Lodge

Gevangen in het spinnenweb glinstert het dauw bij het eerste ochtendgloren. Een troep leeuwen beweegt door het wuivende goudkleurige gras. In de stoffige namiddag leidt een moeder haar schare naar de drinkplek…

Vang deze wisselende sferen van de wildernis op uw lens bij Monwana Lodge, een echt paradijs voor fotografen in het hart van The Thornybush nature reserve. Monwana Lodge biedt een ongeëvenaarde authentieke betoverende Afrika-ervaring – gloeiende vuurtjes terwijl gasten gezellig samen zijn, onder een overweldigende sterrenhemel, of bij intiem kaarslicht op een privé-balkon met uitzicht, persoonlijke service en een keuken van wereldklasse, dagelijkse safaritochten brengen onze gasten dichterbij de natuur.

Met een capaciteit voor maximaal acht gasten in zorgvuldig geplaatste en beschutte suites is Monwana Lodge het ideale verblijf voor individuele reizigers die de rust van een kleine lodge zoeken of voor een familie of vriendengroep die de gehele lodge willen boeken.
Een werkelijk fotogeniek verblijf en safari wachten op u.

Kamers

Standaard suite

Monwana Lodge heeft drie (3) standaard suites waarvan er twee gecombineerd kunnen worden tot een familieverblijf door het openen van een tussendeur.

Honeymoon suite

Monwana Lodge heeft een honeymoon suite, die wat groter is dan de standaard suite, ideaal gelegen voor mensen die graag meer intimiteit of privacy zoeken.

Monwana suite

De Monwana suite is perfect voor gezinnen met jonge kinderen. Twee en-suite slaapkamers gescheiden door een gang. De suite is omgeven door een balkon waardoor u altijd de gelegenheid heeft om wild te kijken.

Faciliteiten